Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το φροντιστήριο lingo παίρνει πολύ σοβαρά τη προστασία των προσωπικών δεδομένων σας. Η συγκεκριμένη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής, αποθήκευσης και χρήσης των προσωπικών στοιχείων από το φροντιστήριο μας που βρίσκεται στην οδό Αλαμάνας 10 Μετέωρα, Θεσσαλονίκη.

Σχετικά με την επιχείρηση μας

Το φροντιστήριο lingo, που βρίσκεται στην οδό Αλαμάνας 10, στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε να λειτουργεί το 2005 από την Έφη Ταρασίδου. Το φροντιστήριο είναι υπεύθυνο για τη σελίδα https://www.lingothedifferentschool.com/ .Όλα τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά την εγγραφή σας ή επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και φυλάσσονται με απόλυτη εχεμύθεια από τους αναλυτές και συνεργάτες μας. 

Η παρούσα Πολιτική και οι Όροι της σταδιακά δέχονται κάποιες αλλαγές και, για το λόγο αυτό, θα πρέπει να ενημερώνεστε τακτικά για το περιεχόμενό της και να ελέγχετε αυτό για τυχόν αλλαγές.

Τι είναι τα ''προσωπικά δεδομένα'' και η επεξεργασία τους

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται στις πληροφορίες που μας παρέχετε, όπως είναι  το ονοματεπώνυμο σας, η ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας , email κ.ά., οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός πελάτη ή επισκέπτη του διαδικτυακού τόπου. 

Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι η διάδοση, καταχώρηση, ταξινόμηση, αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, χρήση, συλλογή και διαγραφή Προσωπικών Δεδομένων φυσικών προσώπων.

Τρόπος  συλλογής προσωπικών δεδομένων

Πότε συλλέγουμε πληροφορίες σχετικές με εσάς  
1. Κατά την επικοινωνία σας μαζί μας προσωπικά η τηλεφωνικά.
2.Κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας.
3.Εάν απαντήσετε στις ενέργειες μας με σκοπό την προώθηση ή ζητήσετε ενημέρωση, π.χ. συμπληρώνοντας μία φόρμα απάντησης ή εισάγοντας διαδικτυακά τα δεδομένα σας στην ιστοσελίδα μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
4.Σε περίπτωση που παρέχετε προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό τρίτου, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι ο εν λόγω τρίτος έχει γνώση της παρούσας Πολιτικής.  Εάν είστε κάτω των 16 ετών, δεν πρέπει να μας παρέχετε οποιαδήποτε πληροφορία για εσάς, παρά μόνο εάν έχετε τη συγκατάθεση του προσώπου που ασκεί τη γονική σας μέριμνα.

Σκοπός συλλογής των προσωπικών δεδομένων

Έχουμε το δικαίωμα να αποθηκεύσουμε το επώνυμό σας και το όνομα, την ταχυδρομική σας διεύθυνση και λοιπά πρόσθετα στοιχεία που τυχόν κοινοποιήσατε σε εμάς και να τα χρησιμοποιήσουμε για δικούς μας διαφημιστικούς σκοπούς, όπως να σας ενημερώσουμε για νέες υπηρεσίες μας ή να σας αποστείλουμε σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε την αποθήκευση και χρήση των δεδομένων σας όποτε εσείς το επιθυμείτε.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η συλλογή, επεξεργασία και διαχείριση των δεδομένων γίνεται από καταρτισμένο προσωπικό και φυλάσσονται με ασφάλεια.
Πέρα από το αξιόπιστο προσωπικό μας, κανένας άλλος δεν έχει πρόσβαση στα δεδομένα αυτά.

Τροποποιήσεις στην Πολιτική Απορρήτου
Έχουμε το δικαίωμα μας να τροποποιήσουμε την παρούσα Δήλωση Απορρήτου.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση lingo.thedifferentschool@gmail.com.Για περαιτέρω αιτήματα μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.